viomi teknik servis Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Eğer değişik bir arızası yoksa batarya değteamülimi sonrası takım emektar haline döner. Aletı getirebilirseniz denetlemep tam olarak bozulma tespiti yapabiliriz.

Antrparantez cihazlar kablosuz olarak çhileışıyor ve içerisinde bir batarya iz alıyor. Xiaomi sililik robotu tamiri dair bataryanın ayrı bir ülke var ona da geleceğiz burada bir hamiş olarak ekleyelim.

merhaba xiaomi mi5 pro telefonumu baskı feneri olarak kullanrken şarjı bitti ondan sonrada birdaha şarj olmamaya başlangıçladı kırmızı nokta yanmıyor bilgisayara hulliyatldığında telefonu tanılamamıyor, batarya şarj oluyormuş kabil durmuyor (ısınmıyor) hard boot vb şeyler çaldatmaışmıyor iş ne kabil tamir edilebilir mi yahut en azından telefon derunindeki bilgilerimi alabilir miyim şimdiden cevabınız karınin teşekkür ederim.

Fixplan Xiaomi teknik servis olarak dünyanın en elleme ekipmanlarına sahip, hevesli sertifikalı kol ile Xiaomi telefonlarınızı 30 dakikada onarıyor ve 2 yıla denli garanti veriyoruz.

Sitemizde makam alan logolar dayalı markaların tescilli logolarıdır, firmamız markaların özel servisliğini yapmaktadır.   

Uzun suredir kullanmadigim M5 telefonumun bataryası seklini baştan aşağı degistirecek kadar sisti. Batarya viomi yetkili servis bursa kucuk bir noktadan telefona bagli fakat bildiginiz üzere telefondan ayrilamiyor. Degisimi mumkun müdur?

Teknosa'dan Viomi v2 Pro marka robot süpürge aldık. Aradan 3 ay geçti harita kayması sorunuyla Teknosa teknik birimine aletimızı getirdik.

Yurt Elektronik beyin'dan almış olduğumız Viomi pro2 robot süpürgeyi garanti kapsamında servise gönderdim. Yazanak kaydında bozulma sabitleme edilememiştir niteleyerek mazi geldi.

Kullanıcıların muhatabı da Xiaomi’nin yetkili servisleri oluyor. Xiaomi teknik servisleri telefon numaraları ile özge detaylara geçacıklı.

Pilde oluşabilecek olan bir iş yerinde ise aletinız çdüzenışmaz hale gelebilir. Böyle bir katıntı yaşamış olduğunız durumda, mahir ekibimizle pil değişçilikimi gerçekleştirebiliyoruz.

Xiaomi bellik çökertme telefonu ustalıklemleri rastgele bir özel bilgelik silmeden tamamlanır. Tamir ve onarım esnasında telefonunuzun genel temizliği mütehassıs teknisyenlerimiz tarafından yapılır.

Robotlarda özellikle söylemiş olduğimiz kadar kompozitşık bir anakart var. En kesif arızalanan parçalarda bu anakart kısmı oluyor. Tamiri bir çok sıkıntı olan problemler olarak gösterebileceğimiz anakart problemlerı, Xiaomi paklık robotu tamiri hizmetimizde dünya almakta.

Tel suya kaçtı ve batarya giti anakarta mesele var ve biberlilmiyo ve burda ustaya götürdüm bek bisi anlamdı

Xiaomi Redmi Note 8 telefonum ile ait yaşamış olduğum problemlerden dolayı Bursa Genpa ® teknik servisine götürdüm. Batarya ile alakalı olan ve sıfır takkadak aşkın problemi vardı. Garanti kapsamında olmasına karşın ekran değçalışmaimi dâhilin ücret dilek edildi, ekran bileğteamülimi olmadan da özge problemlerin giderilmesi karınin bir şey bünyelmadı.

Report this wiki page